Dine fødder skal bære på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.

Det er yderst vigtigt, at du passer og plejer din fødder hver eneste dag. Gør du det, er der en bedre mulighed for, at dine fødder nok skal bære dig rundt resten af livet.

Desværre er det ikke alle mennesker der kan undgå sygdomme og ulykker. Rigtig mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på dine fødders sundhed og velvære. Som statsautoriset fodtereapeut kan jeg hjælpe dig med at holde en god fodsundhed - også hvis du rammes af sygdom.

Alm. fodbehandling

- Fodbad
- Klipning og fræsning af negle
- Beskærre hård hud
- Fjerne eventuelle ligtorne
- Vejlede i fødder og sko
- Afsluttende fodmassage med fodcreme

Bøjlebehandling

Har du nedgroede negle, har du mulighed for at afhjælpe dine smerter og gener, ved at jeg påsætter en bøjle af fjederstål på neglen. Behandlingen er helt smertefri, og du vil med det samme mærke en velbehag når bøjlen er påsat.

Luksus behandlinger

Udover almindelig fodbehandling kan du vælge imellem følgende behandlinger:
- Plejende luksus fodpeeling
- Fuld fodmassage 15 min.
- Lakering af tånegle
- Fransk lakering


Jeg tilbyder også en stor luksusbehandling.

Bøjlebehandling

Der er flere muligheder for bøjlebehandling. Udover en stålbøjle kan jeg også korrigere dine negle ved at bruge en BS bøjle. det er en kraftig plastbøjle som bliver limet på negle. Det er nogle gange nødvendigt på de små negle på 2-3-4-5 tå. På billedet ses en BS bøjle på 2 tåen.  

Luksus behandling

Udover det allerede inkluderede ved en normal fodbehandling, får du en fodpeeling med jojoba og bambus. Derefter kan du vælge imellem enten lakering af dine tånegle eller 15 minutters intensiv og afslappende fodmassage med olie. 

Til sidst påsmøres dine fødder med en afkølende fodcreme.